Latest Obsession: Birkin Bag

How I love the internet!! Uren kan ik me ermee vermaken, filmpjes kijken op youtube van dansende peuters en niesende panda’s tot kleine mannetjes die grote artiesten imiteren, I love it!
My latest obsession:

Foto’s bekijken van de Birkin Bag.

Voor de mensen die hier nog nooit van gehoord hebben: Een prachtige leren tas van Hermès. Deze tas is zo fantastisch dat zij zelfs een eigen  Wikipedia-page heeft!

Op ebay worden de Birkin bags voor zo’n 13.000 tot 33.000 euro verkocht. Man, ik weet niet eens hoeveel zoveel geld precies is! Diverse celebrities draaien hun portemonnee er niet voor om en zijn de trotse eigenaars van zo’n beauty.

Onze nuchtere Fries Doutzen Kroes is tijdens de NY Fashion Week gespot met deze een fantastische statement tas. Vast heeft ze genoeg geld om een echte Birkin te kopen, waarschijnlijk heeft ze zo’n fierce rode, passend bij haar prachtige blonde haren, maar dat terzijde…Who knows!


De Nederlandse webshop Twinklestar verkoopt gelukkig de linnen ‘Can’t afford a Birkin’ tas! Voor 19.90 is de tas van jou!

What do you think? Yay or nay?

Liefs, Menina

Advertenties

7 thoughts on “Latest Obsession: Birkin Bag

  1. 19.90 voor en LINNEN tas ???!!!!! Die krijg je elders gratis! Koop een watervaste stift en klaar is kees. Toegegeven de Birkin tas is mooi, maar voor de prijs van een mooie, nieuwe auto… moet ik nog ff over nadenken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s